16 juni workshop: Worst day of your life

Met deze workshop maak je in koppels van twee je eigen worsten. Hilarisch, leerzaam en boeiend! De avond begint met een masterclass half varken uitsnijden, want van varken maak je nou eenmaal de lekkerste worsten. Het voorwerk is al gedaan, zodat je meteen met een bak vlees aan de slag gaat. De kruiden staan klaar en je krijgt tips, maar bepaalt zelf je smaak. Experimenteren dus! De Green Egg is op temperatuur en de lekkerste hammetjes gaan rond met een bijpassend wijntje of biertje. En dan ga je de worst stoppen: het gehakt de machine in om die vervolgens in dat ieniemienie dunne vliesje te krijgen. In een mooie vorm en als stevige worst die daarna op de Green Egg gaat om lekker te proeven onder het genot van een wijntje. De overgebleven worsten neem je mee naar huis om daar even flink indruk te maken met je smaakvolle worst!
Datum: 6 oktober

Met deze workshop maak je in koppels van twee je eigen worsten. Hilarisch, leerzaam en boeiend! De avond begint met een masterclass half varken uitsnijden, want van varken maak je nou eenmaal de lekkerste worsten. Het voorwerk is al gedaan, zodat je meteen met een bak vlees aan de slag gaat. De kruiden staan klaar en je krijgt tips, maar bepaalt zelf je smaak. Experimenteren dus! De Green Egg is op temperatuur en de lekkerste hammetjes gaan rond met een bijpassend wijntje of biertje. En dan ga je de worst stoppen: het gehakt de machine in om die vervolgens in dat ieniemienie dunne vliesje te krijgen. In een mooie vorm en als stevige worst die daarna op de Green Egg gaat om lekker te proeven onder het genot van een wijntje. De overgebleven worsten neem je mee naar huis om daar even flink indruk te maken met je smaakvolle worst!
Datum: 6 oktober

Met deze workshop maak je in koppels van twee je eigen worsten. Hilarisch, leerzaam en boeiend! De avond begint met een masterclass half varken uitsnijden, want van varken maak je nou eenmaal de lekkerste worsten. Het voorwerk is al gedaan, zodat je meteen met een bak vlees aan de slag gaat. De kruiden staan klaar en je krijgt tips, maar bepaalt zelf je smaak. Experimenteren dus! De Green Egg is op temperatuur en de lekkerste hammetjes gaan rond met een bijpassend wijntje of biertje. En dan ga je de worst stoppen: het gehakt de machine in om die vervolgens in dat ieniemienie dunne vliesje te krijgen. In een mooie vorm en als stevige worst die daarna op de Green Egg gaat om lekker te proeven onder het genot van een wijntje. De overgebleven worsten neem je mee naar huis om daar even flink indruk te maken met je smaakvolle worst!
Datum: 6 oktober

95.00 per stuk