Scharrelslagerij Willem Boon

Uw slager mag de titel ‘Patroon-Meesterslager’ dragen. En indien de titeldrager in dienst is bij een werkgever mag hij zich ‘Meesterslager’ noemen.

Hij heeft bewezen, naast zijn ambacht, kennis te hebben van een breed culinair vlak als wijnen, kaas en kaasspecialiteiten, wild en gevogelte , vis en visspecialiteiten, groenten en fruit en moderne bereidingstechnieken.

Tevens heeft hij/zij de eindtoets met keuring en de Meesterproef onder toeziend oog van twee examinatoren goed doorstaan.

Met de toetreding heeft hij/zij zich verplicht de aangeboden trainingen en cursussen te blijven volgen en in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen in de markt.

De verkregen titel is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Elke 2 jaar zal hij/zij een nieuwe toets en keuring ondergaan om de hoogste titel binnen de slagersbranche te mogen blijven dragen. Met trots!

Populaire categorieën

Broodjes bestellen - Boon's Foodbar

Helemaal hip & happening en bovenal fingerlicking good; welkom bij Boon’s Foodbar. In de nieuwe delicatessezaak van Willem Boon aan De Schoof kun je terecht voor een late breakfast, zalige lunch en (warme) maaltijd voor thuis. Zet je tanden in een broodje van Boons Foodbar en maak je klaar voor een smaakexplosie van jewelste!

Voor de entree prijken twee grote wijnvaten als eyecathcer en eenmaal binnen word je blik meteen getrokken naar de met marmer ingelegde vitrines en de streetstyle krijtborden met een greep uit het aanbod. Uiteraard draait the Green Egg op volle toeren. Bij Boon’s Foodbar vind je een aanvulling op de slagerij voor directe consumptie en afhaal met mediterraanse invloeden en elementen uit de Indonesische keuken van CuCu. Smaakvolle boemboes en kruiden worden hier tot in finesse gecombineerd met Boon’s delicatessen; Fusion cooking it is!